Ο Αλεξανδρόπουλος με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και τα ισορροπημένα αποτελέσματα..
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα μπει στη Λεωφόρο με τη φανέλα του Ολυμπιακού για να παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού σε μία... διπλή ιδιαιτερότητα.
Ο ίδιος ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος χαρακτήρισε ιδιαίτερο για εκείνον το αποψινό (21.30) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και φυσικά δεν μπορεί να είναι αλλιώς από τη στιγμή που θα παίξει για πρώτη φορά στην έδρα της παλιάς του ομάδας με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.
Ο διεθνής μέσος ήταν βασικός στο ντέρμπι του Φαλήρου που διακόπηκε με το σκορ στο 1-1 λόγω της ρίψης της κροτίδας, ελπίζοντας ότι σε αυτό το δεύτερο φετινό παιχνίδι του κόντρα στον ΠΑΟ τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά χωρίς την παρουσία θεατών στο γήπεδο. Ο ίδιος βέβαια δήλωσε ότι θα ήθελε να έχει κόσμο, όπως θέλει και κάθε ποδοσφαιριστής από το να παίζει μπροστά σε άδειες εξέδρες.
Υπάρχει και μία άλλη ιδιαιτερότητα. Ο Αλεξανδρόπουλος έχει μοιρασμένα αποτελέσματα στις συμμετοχές του σε ντέρμπι «αιωνίων». Όταν ήταν στον Παναθηναϊκό είχε παίξει σε εννιά τέτοιους αγώνες με τρεις νίκες για την τότε ομάδα του, τρεις ισοπαλίες (όλες 0-0) και τρεις νίκες του Ολυμπιακού. Εάν βάλουμε και το φετινό ματς που μέχρι τη διακοπή ήταν ισόπαλο, υπάρχει μια μικρή τροποποίηση σε αυτή την ισορροπημένη «παράδοση» του παίκτη στη «μητέρα των μαχών» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δημοφιλή
- 28 Απριλίου 2026
5o ' ΦΕΣΤΙΒΑΛ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ' - 1 με 10 Μαιου στο Πασαλιμανι του Πειραια.. - 22 Απριλίου 2026
'' Η Ελλαδα των Γευσεων '' στη Πλατεια Συνταγματος απο τις 25 εως τις 29 Απριλιου.. - 14 Απριλίου 2026
5 μαγειρεία της Αθήνας που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.. - 14 Απριλίου 2026
Ολυμπιακός: Το πρωτάθλημα και οι... καλοκαιρινές διακοπές.. - 11 Απριλίου 2026
Ελλάδα των Γεύσεων 2026 | Πολιτιστικό Φεστιβάλ στην Πλατεία Συνταγματος απο τις 25 εως τις 29 Απριλιου.. - 10 Απριλίου 2026
Νέο σύστημα EES ελέγχου διαβατηρίων για είσοδο/έξοδο σε χώρες της Ε.Ε... - 10 Απριλίου 2026
Σάντσεθ: Η Ευρώπη να αναλάβει ηγετικό ρόλο στρατιωτικά και ηθικά.. - 10 Απριλίου 2026
Η κατάρα ενός συναρπαστικού ρόλου: Τι συνέβη στους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν τον Ιησού.. - 10 Απριλίου 2026
Το Ηρώδειο θα γίνει για ένα βράδυ το πιο μαγικό θερινό σινεμά του πλανήτη.. - 10 Απριλίου 2026
Ολυμπιακός: Η σκέψη Mεντιλίμπαρ για επιστροφή στο 4-2-3-1 αντί για σχήμα με δύο φορ..


