Για να σταθούμε και λίγο περισσότερο στο αγωνιστικό αξίζει σεβασμό απ' όλους αυτός ο κορυφαίους σκόρερ του Ολυμπιακού, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Δύο νίκες έχει στο πρωτάθλημα η ομάδα από τότε που ανέλαβε ο Καρβαλιάλ και δύο φέρουν την υπογραφή του Μαροκινού. Γυάλιζε το μάτι του, έβγαλε εγωισμό και προσωπικότητα και όλοι πρέπει να τον σεβαστούν περισσότερο, διότι αν το είχαν κάνει τώρα και αυτός θα ήταν αλλιώς.

Όπως κάποια στιγμή αξίζει κάποιος να πει και μία καλή κουβέντα για τον Γιώργο Μασούρα. Δεν είναι κακό να παραδεχτούν ότι ο Έλληνας εξτρέμ είναι από τους σημαντικότερους που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια. Καραβιές εξτρέμ έχουν περάσει από τον Ρέντη, αλλά τα νούμερα του Μασούρα κανείς δεν τα έχει πιάσει. Όπως κανείς δεν έχει την προσωπικότητα και τη σοβαρότητα του.

Το έχουμε γράψει ξανά ότι για όσα συμβαίνουν φέτος στον Ολυμπιακό δεν έχουν ευθύνη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δεν φταίνε αυτοί για την εικόνα της ομάδας. Αντίθετα ευθύνονται που διέσωσαν την Ιστορία του κλαμπ και πήραν ένα μεγάλο διπλό.