Ολυμπιακός: Εκτός Ελ Αραμπί, Ρέτσος, μέσα ο Καμπράλ..
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (10/2, 17:30) και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έχει στην αποστολή τον Ζοβάνε Καμπράλ.
Υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (10/2, 17:30) τον ΟΦΗ με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Σε αυτό το παιχνίδι οι Πειραιώτες θα έχουν στην άκρη του πάγκου του τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος προέρχεται από τη μεγάλη επιτυχία με την Κ19. Ο Έλληνας προπονητής θα κοουτσάρει τον Ολυμπιακό σε αυτό το ματς, αφού με τη Φερεντσβάρος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στον πάγκο ο Μεντιλίμπαρ.
Όπως αναμενόταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Παναγιώτης Ρέτσος έχουν μείνει εκτός αποστολής. Αμφότεροι αναμένεται να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με τη Φερεντσβάρος για το Conference League.
Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Ζοβάνε Καμπράλ. Ο Αφρικανός εξτρέμ έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση από την πρώτη του προπόνηση. Έχει δείξει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσει και πλέον είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να παίρνει και χρόνο συμμετοχής.
Στην αποστολή είναι και ο Ρούμπεν Βέζο, ο οποίος μάλιστα διεκδικεί και θέση στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.

Δημοφιλή
- 20 Οκτωβρίου 2026
«Σκοντάφτει» κι άλλο ο Τραμπ ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ – Σε ιστορικό χαμηλό η δημοτικότητα του.. - 19 Οκτωβρίου 2026
Aλγόριθμοι, AI και προπαγάνδα: Το «Τρίγωνο των Βερμούδων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.. - 19 Οκτωβρίου 2026
Μάχη για το πρωτάθλημα: Αυτές είναι οι πιθανότητες του «big-4» για την κατάκτηση της Super League.. - 09 Οκτωβρίου 2026
Στέλιος Μπρατσόλης: «Ο Αρης Ποΐλας με πλούτισε σε γνώση, αντοχή και διορατικότητα».. - 08 Οκτωβρίου 2026
..Συγγνωμη ..! κυριε Ρουμπιο .. - 08 Οκτωβρίου 2026
Οι Έλληνες αλλάζουν τον στόλο εν πλω – Πούλησαν 334 πλοία και αγόρασαν 240.. - 08 Οκτωβρίου 2026
Τρία μπαρ της Αθήνας στα 50 καλύτερα του κόσμου για το 2026.. - 07 Οκτωβρίου 2026
Ρέι Ντάλιο: Πλησιάζουμε σε έκρηξη της φούσκας ΑΙ.. - 07 Οκτωβρίου 2026
Il Sole 24 Ore: Η Ελλάδα αρέσει στους Ιταλούς και για το φαγητό της – Η φέτα, το γιαούρτι, οι ελιές και ο μουσακάς.. - 07 Οκτωβρίου 2026
Ολυμπιακός: Αργεί ακόμη ο Μάιος του 2029 ..?


